Sjekk hvem som kommer til Vinterfestuka!

Foto:

Av og
Artikkelen er over 2 år gammel

Violet Road annonserer ny turné.

DEL

Violet Road annonserte onsdag at de skal legge ut på ny turné på nyåret. Bandet har benyttet det siste året til å jobbe med nytt materiale, og har bare gjennomført et lite knippe konserter.

I dag slapp de fire datoer på senvinteren:

10. mars - Sentrum Scene, Oslo
17. mars - Lokstall 1, Narvik
7. april - Ole Bull Scene, Bergen
14. april - Samfundet, Trondheim

- Vi er så klare for å spille live som vi aldri har vært før. I 2017 har vi hvilt og jobbet med nytt materiale. Nå skal vi ut av studio, opp av dvalen og ut og spille for folk. Det er det vi brenner for og det vi alltid gleder oss til. Denne gangen sprudler det ekstra av spilleglede og entusiasme for å vise frem nytt materiale, sier vokalist Kjetil Holmstad-Solberg i en pressemelding.

LES MER: Violet Road gir publikum i Narvik terningkast 6

LES MER: Hogne i Violet Road hadde det så gøy på fest etter konserten i Narvik at hatten forsvant. Nå er den funnet...

- Veldig fornøyd

Produsent i Vinterfestuka, AK Schille-Rognmo, er veldig fornøyd med å ha fått Violet Road til Narvik.

– Vi har hatt en dialog med dem over år, og var tidlig i kontakt med dem i år for å høre om de kunne komme til Narvik. I år fikk vi dem endelig hit. De skal spille på noen veldig store scener lenger sør, så vi er veldig fornøyde med å få dem hit, sier Schille-Rognmo.

At de fikk gode skussmål fra Narvik-publikummet sist de besøkte byen, er ikke rart, ifølge Vinterfestuka-produsenten:

– De er regnet som et av Norges råeste liveband. Jeg tror det kan bli et vanvittig bra show. Og er vi heldige har de sluppet nye låter før konserten. Da blir det i tilfelle en konsert med noen kjente låter og forhåpentligvis noe nytt, så det blir spennende å følge med på hva de slipper ut de neste månedene, sier Schille-Rognmo.

Violet Road består foruten av Holmstad-Solberg også av brødrene Håkon, Hogne, Halvard og Herman Rundberg. Bandet ga ut sitt første album, «Letters», i 2008. I 2015 fikk de en del av E6 i Kåfjord oppkalt etter seg.

Artikkeltags