Starter samarbeid

SAMARBEID: Narvikregionen Næringsforening og Eurojuris Nord har inngått en samarbeidsavtalet. Fra venstre: advokatassistent Anita Johansen og advokat Lina Therese Remlo, daglig leder Kjetil Moe i Narvikregionen Næringsforening og advokatene Hugo Storø og Jon Arne Østvik i Eurojuris Nord. (Foto: Kalle Punsvik)

SAMARBEID: Narvikregionen Næringsforening og Eurojuris Nord har inngått en samarbeidsavtalet. Fra venstre: advokatassistent Anita Johansen og advokat Lina Therese Remlo, daglig leder Kjetil Moe i Narvikregionen Næringsforening og advokatene Hugo Storø og Jon Arne Østvik i Eurojuris Nord. (Foto: Kalle Punsvik) Foto:

DEL

Eurojuris Nord og Narvikregionen Næringsforening har inngått en samarbeidsavtale, skriver næringsforeninga i en pressemelding.  
 
I korte trekk: Avtalen innebærer at Eurojuris vil bidra med både kapital og kunnskap. Avtalen innebærer at alle medlemmene får inntil en halv times gratis bistand fra Eurojuris Nord hvert år.

I tillegg vil advokatene i Eurojuris bidra med flere faglige foredrag om tema som er viktige for næringslivet og som næringsforeningen nå skal tilby sine medlemmer. 
 
– Vi ønsker med denne avtalen å gi NRNF kompetanse og et økonomisk løft til å løse stadig nye og viktige oppgaver på vegne av næringslivet i Narvikregionen, sier daglig leder Hugo Storø i Eurojuris Narvik AS.   
 
– Vi er opptatt av at viktige aktører i næringslivet skal ha møteplasser for kunnskapsdeling og idéutvikling, og i denne sammenheng er Narvikregionen Næringsforening en sentral aktør, sier Storø.  
 
Advokatfirma Eurojuris Narvik og Advokatfirmaet Eurojuris Harstad utgjør sammen Advokatfellesskapet Eurojuris Nord som erregionens største advokatfellesskap med 11 advokater/advokatfullmektiger. Selskapet er en komplett leverandør av juridiske tjenester i Hålogalandsregionen og i Nord-Norge for øvrig.  
 
– Dette er en avtale som betyr mye for det arbeidet vi gjør for næringslivet i regionen og gir oss muligheter til å løse stadig nye oppgaver, sier daglig leder Kjetil Moe i Narvikregionen Næringsforening.  
 
Foreningen representerer om lag 350 bedrifter og organisasjoner i åtte kommuner og har tre ansatte.  
 
 

Artikkeltags