Nå starter arbeidet i fjellet – begrenset fremkommelighet

PARKERING: Her kommer det blant annet nytt parkeringsanlegg.

PARKERING: Her kommer det blant annet nytt parkeringsanlegg. Foto:

DEL

– Det våres i Fagernesfjellet, og parallelt med vårskikjøring og forberedelser til sommersesongen er vi godt i gang med større anleggsarbeider i det som skal bli «Nye Skistua». Arbeidet omfatter etablering av vei, vann og avløp opp til Narvikhytta, samt allerede påbegynte arbeider med parkeringsområder, boligtomter, tomt til ny gondolbane og generell infrastruktur i området, skriver marked- og driftsleder Helle Holt i ei pressemelding.
 

Arbeidene med etablering av vei, vann og avløp helt opp til Narvikhytta startet i dag, mandag 23. april. Fra onsdag 25. april til 31. mai, vil veien være stengt for all kjørende trafikk. Det vil imidlertid være mulig for gående og ta seg forbi anleggsområdet.

– Men vær varsom og oppmerksom på anleggsvirksomhet og ta hensyn til skilting. Veien stenges fra krysset hvor den nye veien kommer inn i den gamle Fjellveien. Det vil være mulig å trafikkere området fra juni måned, men det må påregnes ventetid og vanskelige kjøreforhold, skriver Holt videre.

– Som en naturlig del av arbeidene vil også parkeringsfasilitetene i området være svært begrenset/avstengt så lenge anleggsvirksomheten pågår. Dette dreier seg om store deler av sommeren. Vi oppfordrer derfor alle våre gjester til å parkere ved nedre gondolstasjon i denne perioden.

Artikkeltags