Det går bare bedre og bedre for jubilanten midt i Narvik sentrum

FÅ BURSDAGSGJESTER: - Det er bra det er tatt av kaken, så det faktisk synes at det har vært fok her, sier Terje Theoorsen og flirer mens han ser ut i den nok så tomme resepsjonen.

FÅ BURSDAGSGJESTER: - Det er bra det er tatt av kaken, så det faktisk synes at det har vært fok her, sier Terje Theoorsen og flirer mens han ser ut i den nok så tomme resepsjonen. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Scandic Narvik hadde bursdagsfeiring på onsdag.

DEL

Onsdag feiret Scandic i Narvik fem år med kakefest for byen.

–Det har bare gått bedre og bedre hvert år, forteller en glad Terje Theodorsen som er daglig leder.

For anledningen disket Scandic opp med en stor marsipankake som alle kunne få en smak av. Senere på dagen hadde Theodorsen invitert alle de ansatte til kakespising.

– Vi har all grunn til å feire. Så det er kake både oppe i Tøtta og nede i resepsjonen, sier daglig leder.

Etter åpningen i 2012 mener Theodorsen at hotellet har vært med på å løfte positiviteten i Narvik, og ikke minst økt muligheten for turisme.

– Vi ser en økning, og spesielt i vintersesongen. Trolig kommer det av at Tromsø begynner å bli fylt opp, og da er det bra vi har hotellmuligheter, forklarer Theodorsen.

Selv om det har vært store økninger på hotellovernattinger og turisme, mener daglig leder at Narvik må gjøre mer for å bli større.

– Vi ønsker å være den byen folk drar på helgetur til, og for å få til det trenger vi å utvikle tilbudet vårt ytterligere, sier Terje Theodorsen.

Artikkeltags