Gå til sidens hovedinnhold

Løp inn penger til barnekreftforskning

Artikkelen er over 5 år gammel

Rundt 50 små og store deltok da Linda Rondestvedt og Arne Christian Vik arrangerte Impulsløpet til inntekt for Team Rynkeby.

Samlet inn penger

De hadde samlet inn til sammen 5.000 kroner til det nordnorske teamet fra byens banker i forkant av løpet, og alle deltakerne ble oppfordret til å kjøpe et armbånd. Pengene går uavkortet til Barnekreftforening og brukes på forskning på kreftsyke barn.

 - Vi hadde håpet på flere deltakere, men er fornøyd med oppmøtet, sier Arne Christian Vik.

- De som kom hadde det gøy, og det er det viktigste, sier Linda Rondestvedt.

Flott initiativ

 I Narvik og Bjerkvik er det til sammen 11 deltakere på det nordnorske laget til Team Rynkeby. De skal nå trene i ett år for å klare dagsetapper på 20 mil i en uke når de skal sykle fra Oslo til Paris neste sommer.

Linda Skoglund er med for første gang og skal bruke året på å trene seg opp. Hun er glad for at Linda og Arne valgte å støtte Team Rynkeby når de arrangerte det andre Impulsløpet i historien.

- Det er få som vet om oss enda, og dette betyr mye for at Team Rynkeby skal bli kjent i regionen. I Danmark vet alle hvem Team Rykeby er, og dette vil nok lette arbeidet vår med å samle inn penger.

- Vi skal samle inn i alle fall en million kroner til støtte for Barnekreftforeningen i Norge. Det er vår jobb å skaffe samarbeidspartnere, og vi betaler selv alle våre utgifter, forteller Skoglund.

Les mer på www.team-rynkeby.no

Bildeserie

Impulsløpet

 

Kommentarer til denne saken