Utålmodig på merking av trappa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Av
Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Rådet for likestilling av funksjonshemmede i Narvik mener det går for tregt med å få merket trinnene i den renoverte søndre Torvhalltrapp.

Ifølge rådet har man av Narvik kommune fått forklart at det har vært for mye regn og trappa dermed ikke har blitt tørr nok til å merke trinnene.

Dette svaret er rådet ikke fornøyd med, og har derfor nå skrevet brev til rådmann Wenche Folberg. Her står det blant annet å lese:

«At Narvik er en by med sin del nedbør er i og for seg hevet over enhver tvil. I følge Jostein Malmen, klimavakt ved Meteorologisk institutt, var imidlertid juli og august 2015 tørrere enn normal, og fra 1. juni - 31. oktober var det 62 nedbørsfrie dager.

Å si at det aldri i løpet av sommeren/høsten 2015 har vært tørt nok til å merke trappetrinnene med kontrast fremstår derfor som en søkt unnskyldning. Tilrettelegging for synshemmede er ikke noe kommunen med letthet kan velge bort, og Rådet ønsker en forklaring fra rådmannen om hva som har har skjedd, og hvilken dato vi kan forvente at merkingen er på plass.»

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken