Utforkjøringen ved Leirviktunnelen: Kun lettere og moderate skader

Bilen fikk hard medfart etter utforkjøringen. To menn i 40-årene ligger nå til observasjon på sykehuset i Narvik. Én med lettere skader. Den andre med lettere og moderate skader.

Bilen fikk hard medfart etter utforkjøringen. To menn i 40-årene ligger nå til observasjon på sykehuset i Narvik. Én med lettere skader. Den andre med lettere og moderate skader. Foto:

Av , og
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Rett før klokken tre mandag ettermiddag meldte politiet om en trafikkulykke på E6 ved Leirviktunnelen rett nord for Narvik.

Kritisk skadd

En personbil med to personer kjørte av veien og havnet på taket. De første meldingene fra politiet var dystre: En av personene skulle være kritisk skadd.

Både brannmannskaper og ambulansepersonell kom til stedet kort tid etter ulykken der én av personene satt fast i bilen.

– Det var to personer i bilen. Den ene har kommet seg ut, og en person sitter foreløpig fast, kunne operasjonsleder Stig Hansen ved Midtre Hålogaland politidistrikt melde.

Lettere og moderate skader

Nå kan imidlertid pressevakta ved Universitetssykehuset Nor-Norge (UNN) fortelle at det, etter forholdene, står bra til med de to som var involvert i ulykken.

– Det er to menn i 40-årene. Begge er lagt inn på sykehuset i narvik til observasjon, sier kommunikasjonsrådgiver Jan Fredrik Frantzen ved UNN.

– En person er lettere skadd. Den andre har lettere til moderate skader.

De første meldingene fra ulykken var dystre.

De første meldingene fra ulykken var dystre. Foto:

Tips Oss
TLF: 76 95 00 00 EPOST: redaksjon@fremover.no MMS FOBILDE til 2005

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken