Natt til søndag har etter politiloggen å bedømme gått rolig for seg i Narvik og Ofoten. Mer å gjøre for politiet har det imidlertid vært både sør og nord for regionen.

Tatt på fersken

Allerede klokken 21 lørdag kveld måtte politiet rykke ut til en matbutikk på Mørkved i Bodø.

– En mann i slutten av 50-årene var overstadig beruset inne på butikken, sier operasjonsleder Fred Leirvik. 

Ifølge politiet var mannen både høylytt og oppfarende. Patruljen på stedet vurdert at han ikke er i stand til å ta vare på seg selv. Mannen ble derfor innbrakt til politistasjonen der han måtte tilbringe natten i arrest. I tillegg kan mannen forvente en mulig anmeldelse fra butikken på grunn av naskeri.

Senere på natten ble en dame i 20 årene tatt for bruk av narkotika.

– Hun satt på et busstopp i Vestbyen og røykte på en joint da en patrulje kjørte forbi, skriver politiet i Nordland på Twitter.

Kvinnen anmeldes.

I Brønnøysund ble en kvinne bortvist fra sentrum. Årsaken var at kvinnen hadde knust flasker på et utested, og hun ble sint da hun ble nektet servering.

I 3-tiden fikk politiet melding om et slagsmål ved et utested i Bodø. Politiet rykket ut til utestedet, men slåsskampen var over da politiet kom til stedet. Begge slåsskjempene ble likevel bortvist fra stedet.

To personer kan også vente seg en saftig bot etter at festblæra sa «stopp» og de bestemte seg for å urinere på gata midt i Bodø sentrum.

Les også:

 

Kranglete i Tromsø

Natt til søndag melder operasjonssentralen i Troms politidistrikt om to hendelser i Tromsø.

En kvinne i slutten av tenårene ble hentet av politiet på en buss. Hun ble vurdert ute av stand til å ta vare på seg selv grunnet rusbruk, og kvinnen er anmeldt for ruspåvirkning. 

Videre ble en annen kvinne i 30-årene innbrakt fra et Tromsø-utested. Kvinnen beskrives som «kranglete og beruset» på Troms politidistrikts Twitter-konto. Vedkommende ble anmeldt for å nekte å oppgi personalia til politiet. 

Søndag morgen ble det også avholdt en trafikkontroll med fokus på promille, der ingen overtredelser ble registrert. En fører som kjørte med is på frontruta fikk imidlertid førerkortet beslaglagt i kontrollen.