Mann sparket inn dør: – Ingenting stemte

Illustrasjonsfoto

Illustrasjonsfoto

Artikkelen er over 1 år gammel

Natt til tredje juledag er ofte hektisk for politiet, men i år har det vært ganske rolig i regionen ifølge politiet. Bortsett fra ett tilfelle.

DEL

En beruset mann i begynnelsen av 20-årene ble natt til 27. desember anholdt av politiet i Narvik for å ha sparket inn en dør til ei leilighet.

– Vi vet ikke hvorfor eller hvordan vedkommende gjorde dette, men etter samtaler med de involverte har vi en formening om at han skulle hjem og tok feil dør. Døra var låst og ingenting stemte nok for mannen siden han var på feil adresse, forteller operasjonsleder Kai Eriksen i politiet i Nordland.

Om hendelsen blir anmeldt vet ikke politiet.

– Vi får se om vedkommende og eieren av huset kan gjøre opp seg imellom når mannen som sparket inn døren får summet seg litt. Hvis ikke kan det vanke en anmeldelse, sier Kai Eriksen.

Ellers har det vært en rolig i natt i Ofoten.

– Stort sett er det Helgeland som har fått det i natt. Både i Ofoten, Lofoten, Vesterålen og Bodø har det vært forholdsvis rolig, sier operasjonslederen.

– Det har gått overraskende bra nord for Saltfjellet. De har vært skånet for det meste. Så vi kan vel oppsummere det som en god lørdag i november eller desember rundt julebordtiden.

Artikkeltags