En savnet etter husbrann i Hamarøy

Politiet i Nordland jobber nå for å gjøre rede for den savnede. En mann i 70-årene er savnet etter at en bolig i Bognes i Hamarøy brant ned til grunnen natt til onsdag.

DEL

I morgentimene tirsdag meldte politiet i Nordland om brann i en enebolig på Bognes i Hamarøy kommune. Politiet meldte på Twitter at en person som skal ha tilhold i boligen, ikke er gjort rede for.

Klokken 07.23 melder politiet i Nordland at de har ankommet boligen i Bognes, men at de ikke har kommet i kontakt med huseier enda. – Etterforskning er iverksatt, og det vil bli foretatt en åstedsundersøkelse så fort forholdene på stedet tillater det, skriver politiet på Twitter.

Operasjonsleder i politiet, Kjetil Kaalaas, sier til VG at de nå jobber med å finne ut hvor den savnede personen er. Ifølge TV2 skal vedkommende som ikke er gjort rede for, være en mann i 70-årene. Operasjonslederen sier til TV2 at politiet jobber med å kontakte de pårørende.

Avventer etterforskning

– Politiet etterforsker, eller innhenter informasjon på stedet. Vi vet ikke hva årsaken til brannen er, forklarer operasjonslederen til Avisa Nordland.

Han forteller videre at de ikke har noen ny informasjon akkurat nå, men at huset har brent ned til grunnmuren.

– Kriminalteknisk avdeling starter arbeidet med etterforskning så snart forholdene gjør det mulig. Brannstedet er enda for varmt, så jeg regner med vi starter etterforskning i morgen.

Salten Brann IKS var første mannskaper på stedet, og melder at boligen er nedbrent. 06.21 var politiet fortsatt ikke kommet frem til stedet.

Artikkeltags