Nyheter fra Fremovers nyhetsstudio

DEL

Motorsykkel kjørte av veien i Indre Troms - fører sendt til UNN

En MC-fører ble sendt til UNN i Tromsø etter å ha kjørt av veien i Takelvdalen i Indre Troms natt til søndag. Skadeomfanget er ikke kjent, men ifølge politiet fremsto motorsyklisten som lettere skadet.

Det var ingen passasjerer på motorsykkelen da ulykken skjedde. Politiet har beslaglagt førerkortet til motorsyklisten, og startet etterforskning. Det skriver Nordlys.

Båt gikk på land i Ibestad – mistenker ruspåvirkning

Lørdag kveld gikk en fritidsbåt med to personer ombord på land i Storvika i Ibestad kommune. En person skal ha blitt påført et mindre kutt i ansiktet. Politi og ambulanse rykket ut. Politiet mistenker en av personene for å ha kjørt båten i påvirket tilstand. Redningsskøyta tar hånd mot båten.

Fant en fremmed mann i senga si

I Harstad fant en person en fremmed mann i senga si da vedkommende kom hjem natt til søndag. Det opplyser Troms politidistrikt. Mannen som ble funnet i senga ble henta av politiet og kjørt til fyllearresten. Personen som fant mannen i senga vil ikke anmelde saken til politiet.

En person anmeldt for promillekjøring

I Silsand utenfor Finnsnes ble en person tatt hånd om av politiet søndag morgen, etter at de fikk en melding om kjøring i påvirket tilstand. Føreren av bilen blir anmeldt.

NRK: Behandles fortsatt ved sykehuset

Tilstanden til gutten som var i en badeulykke i Lofoten på fredag er uendret. Pressevakta ved Universistetssykehuset Nord-Norge sier til NRK at han fortsatt behandles for kritiske og livstruende skader ved sykehuset.

Fylkesveg 114 i Skånland stengt på grunn av ras

Fylkesvegen mellom Åsen og Helleren i Skånland kommune er stengt inntil videre på grunn av et steinras som gikk i går kveld. – Det har vært befaring i dag med geolog hvor det er vurdert at løsneområdet må undersøkes nærmere før vegen kan åpnes, skriver Statens vegvesen på sine sider. Det må også vurderes om vegen skal sikres noe før åpning. Vegen er foreløpig stengt til mandag 17. juni. Omkjøring via fylkesveg 829 (fra Grov mot E10).

Foto: Statens vegvesen

NTB: Kystvaktskip fikk slagside - mannskapet evakuert

Kystvaktskipet KV Barentshav, som ligger i dokk hos Vegsund Slip på Eidsnes i Ålesund, har fått kraftig slagside og mannskapet er evakuert. – 30 personer er evakuert fra skipet. Alt har gått bra, nå forsøker vi å finne ut hva som er skjedd, sier operasjonsleder Sindre Molnes i Møre og Romsdal politidistrikt til NTB. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 14.23 søndag. Ifølge politiet skal båten ligge stabilt i vannet ved 15-tiden. (©NTB)

Problemer med strømmen i Ballangen

Nordkraft melder på sine hjemmesider at det er en feil i strømnettet ved Vassli i Ballangen. Feilen skal være lokalisert og arbeidet med å utbedre den har begynt.

– Antar at strømmen er tilbake ca. 17.30, heter det fra Nordkraft.

Artikkeltags