Rica bygger nytt hotell i Narvik

Artikkelen er over 12 år gammel

Står ferdig i 2010

DEL

Det kommunale eiendoms- og utviklingsselskapet Narvikgården AS og Rica Hotels AS har inngått avtale om bygging av nytt fullservicehotell i Narvik.

Narvikgården har benyttet sitt eierskap til eiendommen Parkhallen til å få etablert et stort nytt fullservicehotell i Narvik sentrum. Det har vært gjennomført en konkurranse som hadde 18 interessenter i første runde, i siste runde stod det mellom 3 større hotellkjeder. Det inngås nå utbygningsavtale med Rica Hotels AS som man mener vil gi Narvik det beste hotellet, skriver de to selskapene i en pressemelding.

Rica Hotels AS skal prosjektere og bygge et fullservicehotell med minimum 150 dobbeltrom av høy standard og fasiliteter innen kurs- og konferanser med plass til minimum 200 deltakere. Hotellbygget skal være et praktfullt signalbygg som både Rica og Narvik by kan være stolt av. Rica skal også ruste opp byens utescene – Haikjeften.

Det har vært et stort ønske om nytt hotell i Narvik i mange år nå, adm. direktør Lars Skjønnås i Narvikgården er derfor meget godt fornøyd med at dette nå endelig blir etablert. Og at man i avtalen med Rica så klart har fått bekreftet at det nye hotellet skal bli et praktbygg i Narvik, for det trenger byen.

Konsernsjef i Rica Hotels Ole-Jacob Wold sier at Rica lenge har ønsket å etablere seg i Narvik. Rica er derfor meget godt fornøyd med at man nå har fått på plass en avtale med Narvikgården om bygging av et nytt hotell midt i Narvik sentrum. Rica har som mål å være representert i hele Nord-Norge, nå etablerer vi oss med eget hotell i Narvik, og det blir meget bra både for Narvik og for Rica, sier Wold.

Det nye Rica-hotellet er planlagt å stå ferdig innen sommeren 2010 og vil koste rundt 150 millioner kroner.

Artikkeltags