Gå til sidens hovedinnhold

Nordlending fikk sju rette to ganger (!) på samme trekning

Artikkelen er over 5 år gammel

Førstepremien under lørdagens Lotto-trekning ble delt på fem, men det var bare fire heldige vinnere, det melder Norsk Tipping.

En mann i 50-årene fra Mo i Rana hadde nemlig levert samme rekke to ganger og vant dermed 2 x 3 213 680,00 kroner.

– Det er bra jeg ikke har hjerteproblemer, sa den blide nordlendingen da Norsk Tipping ringte.

Dobbeltvinner

- Nei, nå tuller du? Jeg sa til kona at vi skulle kjøre en tur opp på fjellet og ta litt bilder i kveld, men nå vet jeg ikke. Jeg tror jeg må sette deg på høyttaler og få kona med på samtalen også, sier den lykkelige Lotto-dobbeltvinneren fra Mo i Rana.

Les også: To Narvik-kvinner ble lottomillionærer lørdag: - Nå blir det ny bil (for abonnenter)

På spørsmål fra Norsk Tipping om det blir feiring, svarte mannen:

– Feire, ja det skal vi gjøre, men dette må nok prosesseres litt først.

Han leverte altså samme rekke to ganger og vant dermed 3.213.680 kroner to ganger. Han vant både to førstepremier og to tredjepremier.

– Det føles helt rått. Tenk for en flaks, og nesten seks og en halv million kroner. Dette føles bare veldig, veldig rart. Det var jo bare flaks at jeg tok telefonen når dere ringte også. Jeg pleier ikke ta telefonen fra ukjente numre på kvelden, sier mannen til Norsk Tipping.

- Veldig, veldig glad

Norsk Tipping spurte videre mannens kone om hva de har tenkt å bruke premiepengene på.

– Jeg tror det blir vanlige ting, jeg vet helt jeg, bil eller motorsykkel sier mannen min, og vi må sikre barna våre for en god framtid sier han også. Det er ikke lett å gi ett svar, hun.

Mannen hennes sier videre til Norsk Tipping at dette var stort.

– Jeg er veldig, veldig glad nå, og det er bra at jeg ikke har hjerteproblemer, sier han og fortsetter:

– Altså, når vi fikk barn hadde vi en følelse som minner om denne. Vi er jo rike på livet og familie, så vi har det jo bra, men denne følelsen er spesiell uansett. Tenk å få oppleve noe sånt i livet også. Det er jo stort, sier den fornøyde mannen i 50-årene fra Mo i Rana.

De tre andre vinnerne denne lørdagen er en kvinne i 60-årene fra Kristiansund, en kvinne i 20-årene fra Voss og en kvinne fra Fredrikstad.

Kommentarer til denne saken