Gå til sidens hovedinnhold

Skulle bare en tur på matbutikken i Tromsø i kveld - kom ut som millionær: - Nå kan jeg endelig få kjøpt meg leilighet

Artikkelen er over 3 år gammel

Er tomflasken din verdt en million, står det på skiltet over panteautomaten. Det var den for Tromsømannen som fikk jackpot da han pantet furjulsflasker på Rema 1000, K-1 på Langnes i Tromsø torsdag kveld. Da han trykket på lotteriknappen etter å ha puttet et antall tomme flasker i automaten, klang det i bjella, og ut kom en lapp som fortalte at han var den heldige vinneren av 1 million kroner, skriver Nordlys.

- Var småstresset

- Det er helt fantastisk, sier Dilek Ozdemir som var på jobb sammen med Rigmor Pedersen da storgevinsten ble høstet torsdag ettermiddag.

- Han var småstresset, kom bort til Rigmor med lappen og spurte forsiktig om dette kunne være riktig. Om han virkelig kunne ha vunnet en million. Da det gikk opp for han at det var sant ble han så utrolig glad.

- Nå kan jeg endelig få kjøpt meg leilighet, sa han før han forlot butikken, forteller Ozdemir.

- Varmer hjertet

- Vi ville gjerne ta et bilde og gjøre stas på han i internmagasinet vårt, men mannen sa han ville være anonym. Det respekterer vi selvsagt.

- For oss som jobber her var dette en fantastisk opplevelse i førjulstida. Å se noen bli så glad som denne mannen ble, gjør noe med deg. Det varmer hjertet. Vi har alle gått rundt med et smil om munnen i kveld, sier Dilek Ozdemir.

Kommentarer til denne saken