Gå til sidens hovedinnhold

Marit på All Star Team – fikk 77 prosent av stemmene

Marit Røsberg Jacobsen kronet en stor sesong med plass på årets lag i dansk håndball – All Star Team – kåret av aktive spillere og trenere.

Landslagsspiller Marit Røsberg Jacobsen har levert sin beste klubbsesong noensinne. Nå kommer belønning: Plass på plass på årets lag i danks klubbhåndball.

All Star Team er kåret av spillere og trenere, altså de som er profesjonelle i bransjen. Narvikingen var soleklart valg på høyrekanten. Hele 77 prosent stemte på den raske 26-åringen.

Les også:

Les også

Ny stjernenominering: Marit en av de fem beste høyrekantene i Champions League

Narvikjenta var også nominert som en av de fem mest spennende nykommerne i Champions League, og ble også plukket ut som en av de fem beste høyrekantene i samme turnering. Hun kom også på årets lag som dansk Tv2 offentliggjorde i april, etter at serien ble avsluttet før den var ferdigspilt.

Marit Røsberg Jacobsen, som nylig deltok på landslagssamling delt i to grupper, var ikke eneste spiller fra team Esbjerg på årets lag. Også hennes norske landslagskollega på motsatt kant, Sanna Solberg og den nederlandske bakspillerstjernen Estavana Polman var blant de syv utvalgte.

Den danske serievinneren er fortsatt med i Champions League i håndball for kvinner, om sluttspill blir gjennomført noe senere.

Les også:

Les også

Narviking stjerne i Danmark: På årets lag for andre sesong på rad

Røsberg Jacobsen er akkurat hjemme i Norge på ferie, før hun i juli skal tilbake til Team Esbjerg og oppkjøring foran ny sesong, og eventuelt Champions League sluttspill i høst.

Kommentarer til denne saken