Mathias Nicolaisen er blant Mjølner sine aller mest markante spillere – trolig den viktigste – i den spennende sesongen i Norsk tipping-ligaen som har avspark 2. påskedag.

Etter plan

Mjølner-kapteinen skal styre ei skute som når den er fullastet med innhold, ser «tung» ut. Nicolaisen var fornøyd da Mjølner slo Skånland i siste kamp før alvoret.

– Vi slapp ikke inn mål, og like viktig – vi gjennomførte en kamp etter planen og gjorde mye av det vi skulle, sier han.

Nå ser Mjølner-kapteinen frem til at kamp om poeng starter. Alvoret er bare dager unna. Nicolaisen håper folk vil komme på stadion. For de som er forhindret, så finnes det likevel en løsning.

Mjølner-TIL mandag 2. påskedag direktesendes på Fremover. Det gjør samtlige 26 seriekamper til laget i Norsk tipping-ligaen avdeling 6.

– Flott tilbud

Det synes Nicolaisen er helt topp. Interessen for fotball blir ikke mindre.

– Fantastisk at folk kan se alle våre kamper direkte. Et flott tilbud. Vi håper folk kommer på kampene våre på stadion.

At alle bortekampene også vises synes Nicolaisen er bra.

– Før da kunne vi gjemme oss litt bort etter et tap borte. Nå kan vi ikke det mer, flirer han.

Saken fortsetter under bildet

Mathias Nicolaisen er glad Mjølner beholdt stammen fra laget sist høst. Simon Evjen, nye keepere og Emil Haugen er blant de som er kommet til. Samt at de unge spillerne er blitt eldre. Mjølners midtbanesjef tror det kan bli en spennende sesong, om Mjølner kan stille med sin beste tropp.

Åpner for alvor

Mandag 2. påskedag åpner norsk fotball for alvor. Det betyr også flere titalls matcher på Fremover, via Direktesport. A-Media si storsatsing på livesendinger vises skikkelig 10. april. Da blir det kamper fra alle de fire øverste divisjoner i norsk herrefotball – fra tre matcher i eliteserien til samtlige spark på ballen i Norsk tipping-ligaen.

Etter oversikten vi har, så går 45 norske kamper fra de fire øverste ligaene direkte mandag. Tirsdag er tallet på livematcher fra serier A-media har rettigheter til, 21. Tirsdag spiller flere av toerlagene til klubber med førstelag på nivå over.

Blant godbitene på Fremover via Direktesport mandag 2. påskedag finner vi:

Eliteserien: Storkampen Rosenborg-Viking, Stabæk-Odd og kveldskampen i vest mellom Brann og Haugesund.

På plass på stadion

To nordnorske oppgjør: TUIL-Alta i Postnord-ligaen og Mjølner-TIL 2 i Norsk tipping-ligaen.

Saken fortsetter under bildet

Eks Mjølner-spiller Børge Henriksen er på plass på stadion både mandag og resten av sesongen. Fremover topper sitt stream-team åpningen helgen med kommentator Henriksen og filmer Willem Mathlener. Henriksen er klar for kunne vise utvidede klipp fra hendelser og scoringer i reprise.

Fakta:

Denne sesongen sender Fremover, via Direktesport, alle kampene fra både OBOS-ligaen, PostNord-ligaen og Norsk tippingligaen. I tillegg viser A-media i alt 75 kamper fra Eliteserien.

I tillegg kommer kamper fra lavere divisjoner, fra NM (cupen), rekruttkamper G19, aldersbestemte landskamper, ishockey, håndball, diverse vintersport som nå går mot sesongslutt, med mer.

For de som liker å se fransk fotball, med stjerner som Messi og Neymar, så er den ligaen nå flyttet til Nettavisen.