Telenor og TV 2 har forhandlet på overtid, og har nå kommet langt i arbeidet med å finne ny avtale. Canal Digitals-kunder, nesten en million husstander, får dermed gleden av å se kveldens landskamp mellom Island og Norge på TV 2.

Partene er enige om å gi hverandre nødvendig tid for å lande en endelig distribusjonsavtale for TV 2s kanaler hos Canal Digital.

Det skriver TV 2 i en pressemelding.

– Vi er veldig glade for at våre seere fortsatt kan se på TV 2 hos Canal Digital. Denne avtalen vil være svært viktig for både Telenor og TV 2 fremover. Vi har klart å bli enige i flere vesentlige spørsmål, men trenger litt mer tid for å komme helt i mål. Avtalen er dermed ikke ferdig forhandlet. Begge parter har virkelig lagt seg i selen for at seerne ikke skal miste TV 2, og vi har god tro på å lande en avtale, sier sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2, Olav T. Sandnes. 

Telenor og TV 2 har de siste ukene forhandlet om en ny distribusjonsavtale, som fastsetter priser og andre vilkår for hvordan TV 2s kanaler skal tilbys av Canal Digital. Alle som selger TV-pakker, enten det er Telenor-eide Canal Digital, Get, RiksTV eller Altiboks, betaler for rettighetene til å distribuere TV-kanalene.