- Faren Øyvind spiller fiolin i dress. Sønnen kan også ha oppvisning i smoking

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Mjølner-børsen mot LSK 2:

DEL

Spillerbørsen: Daniel Ravneng: 5

Måtte sjelden i aksjon, men tok det som kom.

Anders Amundsen: 5

Løper mye, deriblant mange viktige returløp. Noe bruker litt for ofte en berøring for mye da han kommer i innleggsposisjon, slik at bevegelsen allerede har gått når ballen kommer inn i feltet.

Aleksander Torvanger: 7

Faren Øyvind spiller fiolin i dress. Sønnen kan også ha oppvisning i smoking. Tråkker sjeldent et feil steg og leser spillet før resten av spillerne har kommet forbi innholdsfortegnelsen. Pen målgivende på 1-0.

Jesper Bordal Schmiel: 5

Utgjør en god duo sammen med Torvanger. Bruker spillforståelsen, men noe upresis i oppspillene.

Daniel Gunevic: 4

God kontroll defensivt, men for treg i ballbehandlingen. Fører ofte ballen opp langs krittstreken på leting etter venstrekant Simon Evjen på løp, istedenfor å sette fart innover i banen for å skape overtall. Enkelt for LSK 2 å ta ut. Litt for mange støttepasninger til egen midtstopper når alternativet sentralt i banen byr seg.

Artur Juchno: 4

Ut etter 74. min. Legger ned en brukbar innsats, men sliter med involveringene og avleveringene. Litt for mange balltap.

Mathias Nicolaisen: 5

Redebut etter et par sesonger i annen draktfarge. Forlot som spiss, og returnerer som sentral midtbanespiller. Flink til å lese spillet, men blir noe statisk når eget lag har ballen. Mer involvert etter 1-0-scoringen.

Tobias Fjellbakk: 5

Tilbake etter skade og spiller 80. minutter før Johan Aanes Andersen tar plassen. Bidrar med noen gode spillvendinger, men ikke like god som man har sett silkefoten tidligere.

Simon Evjen: 5

Løper. Løper. Og løper litt til. Kommer seg forbi noen ganger, men skaper ikke mange farligheter. 

Børge Henriksen: 5

Blir litt for ofte liggende sammen med forsvarslinjen i første omgang istedenfor å droppe ned i mellomrommet. Blir derfor noe enkel å ta ut for LSK-forsvaret. Mer involvert i andre omgang. Noterer seg for en nydelig målgivende da han drar seg forbi en motspiller og finner Simonsen på bakerste med høyre.

Jonas Simonsen: 8

Banens desidert beste. Får ikke bare gode baller å jobbe på fra lagkameratene, men jaggu løper han ikke på hver eneste uansett. Arbeider utrettelig og er klinisk når han først får sjansen. 1-0-settes inn med høyre, 2-0 med hodet.

Innbyttere: Simen Kjær: -Inn 74. min. For liten tid til å bli vurdert.

Johan Aanes Andersen: -Inn 80 min. For liten tid til å bli vurdert.

Les referatet fra kampen eller se kampen i opptak her: Jonas Simonsen presenterte seg for hjemmepublikummet 

Artikkeltags