Styremedlem Sverre Mogstad i Mjølner opplever at folk bryr seg om klubben.

- Mange stoppet opp og kjøpte lodd, som skal bidra til at vi (Mjølner Vikings) kommer oss til Landsturneringen i Bergen, sier Mogstad.

Takker

Styremedlemmet i Mjølner og Vikings-ansvarlig takker alle som støtter klubben. Og da gjengen som skal til Bergen.

Turen til Landsfinalen koster.

- Den kommer på 90.000, kanskje nærmere 100.000 kroner. Vi solgte godt med lodd lørdag, og har snart fått inn rundt 40.000 kroner med det vi har gjort tidligere, sier en takknemlig Mogstad.

Økende interesse

Han merker en økende interesse for Mjølner der han står ved siden av A-lagsgutter som Mathias Johnsen, Truls Torblå og Simen Kjær. Mjølner-gutta stiller også på stand - sammen med sine klubbkolleger i Mjølner Vikings.

A-lagsspillerne hadde delt seg. Noen sto på Amfisenteret, andre oppe på Narvik Storsenter. Guttene hadde en time hver. Der solgte de billetter til søndagens match i PostNord-ligaen mot Fram Larvik på stadion.

Kaptein Mathias Johnsen har vært toneangivende, og sterkt medvirkende til A-lagets opptur og til dels overraskende sterke resultater.

Tar ikke av

Johnsen er blitt et fjes Mjølner som klubb gjerne vil bruke i markedsføring av klubben. Han er god på banen, og leverer minst like bra utenfor.

 - Det har gått bra for oss så langt, innrømmer Johnsen.

Men den sindige Mjølner-hærføreren tar ikke av.

-Alle kampene i avdelingen er tøffe. Vi kan ikke slippe oss nedpå, da taper vi. Fram Larvik søndag blir en hard kamp, sier han.

Både A-laget og Mjølner Vikings er i aksjon i Narvik søndag. Som forkamp til Mjølner-Fram Larvik skal Mjølner Vikings spille mot Mjølner sitt damelag. I pausen mellom Mjølner og Fram Larvik blir Mjølner Vikings hedret.