Tallene som gleder Fremover-sjefen: – Dette er over all forventning

Mange fulgte Mjølner-Fredrikstad, enten på stadion eller via direktesending på Fremover.no og Fredriksstad Blad. Foto; Mikael Marius Brendvik.

Mange fulgte Mjølner-Fredrikstad, enten på stadion eller via direktesending på Fremover.no og Fredriksstad Blad. Foto; Mikael Marius Brendvik.

Artikkelen er over 1 år gammel

Storkampen Mjølner - Fredrikstad søndag ettermiddag hadde mange seere på Fremover.no – til glede for sjefredaktør og administrerende direktør i Fremover, Christian Senning Andersen.

DEL

Mjølner mot Fredrikstad. Tidligere landslagstrener og nåværende Fredrikstad-trener Per-Mathias Høgmo mot gammelklubben. Det var ikke bare i 1972 at interessen var stor.

Flere var innom matchen

For 46 år siden møtte nærmere 7.000 på stadion. Denne gangen så enda flere matchen. Både Fremover.no og sendingen på Fredriksstad Blad sin nettside var godt besøkt.

Nøkkeltallene:

* 8.934 unike seere var innom kampen.
* Det var 1.425 visninger på Fremovers direktesendingen underveis i kampen.

* Totalt var det 11.585 visninger på kampen i Amedia.

LES OGSÅ:

Gleder seg over tallene

Sjefredaktør og administrerende direktør Christian Senning Andersen i Fremover gleder seg over tallene.

– Vi ser at mange er interessert i å se Mjølner direkte på Fremover.no, og disse tallene er vi meget godt fornøyde med. Det var over all forventning. Ikke overraskende står Fredriksstad Blad, som også viste vår direktesending og har 60.000 daglige potensielle lesere, for flesteparten av seerne av Mjølners hjemmekamp, men 10–15 prosent av seerne søndag kom fra Fremover.no, sier Senning Andersen.

Samtlige kamper

Mjølner tapte en jevn returkamp mot tabelltoeren med 2-3, etter å ha vunnet 1–0 i første oppgjør i Fredrikstad. Mjølner får ny sjanse til å ta tre poeng kommende søndag mot Bærum. Kan du ikke gå på stadion vil Fremover.no være et alternativ også da. Fremover direktesender samtlige Mjølner-kamper i PostNord-ligaen i 2018-sesongen.

LES OGSÅ: Slik ser Mjølner-børsen ut etter Fredrikstad-tapet 

Send inn tekst og bilder «

Del din sportsopplevelse med oss - som rapporter fra kamper og arrangementer!

Artikkeltags