- Vi må bli mer klinisk foran mål

Stian Johnsen ser bedring i spillet, til tross for nytt tap.

Stian Johnsen ser bedring i spillet, til tross for nytt tap. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Mjølner tapte sin fjerde seriekamp for sesongen, men Stian Johnsen ser fremgang i spillet.

DEL

Etter en noe haltende vårsesong så det ut som Mjølner fant tilbake til vinnerformen i forrige helgs storseier mot Brønnøysund. Dessverre for Stian Johnsens mannskap var det topplaget Junkeren som stakk av med alle tre poeng etter lørdagens kamp i Bodø.

- Jevn kamp

Det stod lenge 0-0 i en kamp som ikke var preget av mye fint spill. Etter 69 minutter tok hjemmelaget ledelsen 1-0. Mjølner utlignet fem minutter før slutt, ved et karakteristisk langskudd fra Tobias Fjellbakk. Dessverre for Fjellbakk og Mjølner slapp de røde inn 2-1 to minutter før slutt, og måtte reise tomhendt hjem til Narvik.

- Det er jo en jevn match, med få sjanser begge veier, forteller Johnsen.

- Vi slipper inn litt lette mål. Første målet kommer på innlegg, der de får gå opp uforstyrret i feltet. Nummer to er en pasning i bakrom. Det er klart, dette er jo en kamp som står og vipper. Når vi får 1-1 bør vi i hvert fall få med oss et poeng, men slik ble det ikke, sier Stian Johnsen, som ikke ser helsvart på tapet.

- Vi er mye mer kompakt enn tidligere, og har kortere avstander mellom leddene. Vi er mye tryggere i dag enn i tidligere kamper, så det er mye positivt, selv om vi taper en fotballkamp. Så skal det jo sies at vi møter et lag med gode spillere, som har bra nivå.

- Må bli mer klinisk

Selv om det defensive sitter bedre enn tidligere, mener Johnsen de har en del mer å gå på fremover i banen.

- Dessverre klarer vi ikke å utnytte overgangene godt nok, når vi kommer med overtall. Vi er nødt til å bli mer klinisk foran mål, konstaterer han, og forteller samtidig hva som må gjøres videre.

- Det er hardt arbeid som gjelder. Ikke noe hokus pokus. Vi har vist bedring de to siste kampene, og må bare fortsette å jobbe hardt, sier Stian Johnsen.

Send inn tekst og bilder «

Del din sportsopplevelse med oss - som rapporter fra kamper og arrangementer!

Artikkeltags