De trenger hjelp til å måke banen tirsdag ettermiddag. Hvis ikke blir Narvik stadion stengt i vinter. Og det er krise.

Tage Karlsen og Sverre Mogstad trenger hjelp til å få Narvik stadion måket fri for snø tirsdag ettermiddag.

Tage Karlsen og Sverre Mogstad trenger hjelp til å få Narvik stadion måket fri for snø tirsdag ettermiddag.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Alle - klubber og andre som har interesse av at Narvik Stadion skal holde åpen i vinter - må stille på dugnad på stadion tirsdag ettermiddag.

DEL

Tirsdag ettermiddag 28.november skal det skje. På stadion. Banen må måkes helt fri for snø, slik at siste jobb med kunstgresset kan fullføres. Hvis ikke blir banen blir stengt i vinter.

Ber om hjelp

Sverre Mogstad i Mjølner ber alle som kan ta med snøskuffer og stille tirsdag ettermiddag.

- Mjølner, og alle andre klubber som skal bruke stadion i vinter, trenger hjelp fra alle mann/kvinner og jenter/gutter i klubben/andre klubber. Vi kaller inn til en «siste» snømåkingsdugnad. Hvis vi ikke klarer å få banen tom vil den ikke bli ferdigstilt i år og treningstilbudet til alle vil bli ekstremt dårlig. Det er krise, ifølge Mogstad.

- Sportslig krise

Mjølner-leder Tage Karlsen har for kort tid uttalt hva stengt bane i vinter vil bety. Ifølge Karlsen mister Mjølner rundt 75 prosent av sine tilgjengelige treningstimer i vinter hvis Stadion forblir stengt.

- Det er en sportslig krise. Dette rammer barne- og ungdomsidretten og ikke minst et A-lag som skal ha oppkjøring inn mot 2.-divisjon. Dette rammer andre klubber i Narvik som trener her om vinteren. Jeg har selv snakket med spillere som sier at det sportslige tilbudet i Mjølner, i og med at vi ikke har et sted å trene, gjør at det er mindre interessant for dem å komme hit for å spille fotball. Dette ødelegger for 2.-divisjonssatsingen, sier han oppgitt, sa Karlsen nylig.

Send inn tekst og bilder «

Del din sportsopplevelse med oss - som rapporter fra kamper og arrangementer!

Artikkeltags