Mona Nilsen foreslås som ny leder for Nordland Arbeiderparti

GLAD: Mona Nilsen er stolt over at hun er innstilt som leder av Nordland Arbeiderparti.

GLAD: Mona Nilsen er stolt over at hun er innstilt som leder av Nordland Arbeiderparti. Foto:

Leder av valgkomiteen, John-Erik Johansen, la mandag fram den enstemmige innstillingen fra komiteen.

DEL

– Vi har funnet en spennende og svært dyktig kandidat til ledervervet i Mona Nilsen, det skriver Johansen i en pressemelding.

Mona Nilsen skriver i pressemeldingen at hun er både stolt og glad over å bli innstilt som leder av Nordland Arbeiderparti og understreker samtidig at det er årsmøtet som skal velge sine ledere.

– Hvis jeg blir valgt som leder vil jeg være opptatt av å utvikle både politikken og partiet. Jeg har mye erfaring fra fagbevegelsen, den erfaringen vil jeg ta med meg inn i et slikt verv, skriver Nilsen i pressemeldingen.

Les også:

Nilsen skriver at Ap i Nordland skal prioritere sterkere fellesskap fremfor skattekutt til de med mest fra før. De vil bygge sterke byer og omland i hele fylket og at de skal ha en viktig rolle i det grønne skiftet.

– Jeg vil fortsette arbeidet som både fylkesrådsleder Tomas Norvoll og avtroppende leder, Ida Pinnerød, har gjort for å bygge Nordlandslaget.

Geir Olsen fra Fauske er foreslått som ny nestleder.

– Med Geir som nestleder får vi både fornyelse og ett tydelig engasjement, skriver en fornøyd Johansen.

Nordland Arbeiderpartis ekstraordinære årsmøte 2020 skal gjennomføre suppleringsvalg til styret lørdag 22. februar 2020.

Les også:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken