Jobber du disse stedene, får du en lunsjpause utenom det vanlige de neste dagene

Tor Johan Bøen og Dimitris Kostopoulos vil akkompagnere lunsjpausen på flere arbeidsplasser i regionen vår de neste dagene. På repertoaret står klassiske hits fra kjente navn som Edvard Grieg og Chopin.

Tor Johan Bøen og Dimitris Kostopoulos vil akkompagnere lunsjpausen på flere arbeidsplasser i regionen vår de neste dagene. På repertoaret står klassiske hits fra kjente navn som Edvard Grieg og Chopin. Foto:

Onsdag går startskuddet for Musikk i Nordland sin siste konsertserie.

DEL

«MiN Hits Fabrikkturné» er navnet den nye konsertserien til Musikk i Nordland har fått.

– Med denne konsertserien ønsker vi å vekke interessen for klassisk musikk hos folk som vanligvis ikke ville gå på en klassisk konsert, skriver produsent Solveig Johnsen i ei pressemelding.

Onsdag legger de ut på en såkalt fabrikkturné – en turné der de skal oppsøke folk på arbeidsplassen deres.

– Vi skal innta kantinene og pauserommene deres og sørge for at de får en ekstra hyggelig lunsjpause, skriver Johnsen videre.

Det skal de gjøre med Dimitris Kostopoulos på piano og Tor Johan Bøen på fiolin. På repertoaret står blant annet kjente navn som Edvard Grieg og Chopin.

De første konsertene finner sted onsdag 13. november, og de neste dagene vil de akkompagnere lunsjpausen til følgende arbeidsplasser i regionen vår: Norengros, Fremover, Narvik sykehus, Ellas Minne og LKAB.

Send inn tekst og bilder «

Del tekst og bilder fra din kulturopplevelse med oss, eller send forhåndsstoff til redaksjonen

Artikkeltags