«Fra Vidda til Las Vegas» - tikkende humorbombe i novembermørket

Lattergaranti: Stein Arild Olaussen, Thor Erling Kornes og Finn-Arild Selnes stopper lørdag i Narvik på sin musikk- og humorturné «Fra Vidda til Las Vegas».

Lattergaranti: Stein Arild Olaussen, Thor Erling Kornes og Finn-Arild Selnes stopper lørdag i Narvik på sin musikk- og humorturné «Fra Vidda til Las Vegas». Foto:

Mens vi venter på at julekonsertene skal gjøre sitt inntog på scene og i sal, er det mulig å forlyste seg med litt sjuk humor fra tre «tullinger» på turné.

DEL

Arnt Hjalmar (Stein Arild Olaussen) og Selnes (Finn-Arild Selnes) er kjent som frontfigurer fra mange års samarbeid i Honningsvågrevyen – et prosjekt som hat trukket fulle hus så å si over hele landet. Nå har duoen løftet blikket, tatt et nytt steg og slått seg sammen med selveste kongen, Elvis. I Thor Erling Kornes skikkelse. Sammen har de produsert et helt nytt show kalt «Fra vidda til Las Vegas». De lokker og joiker Elvis, fra en behagelig tilværelse der oppe i himmelens Graceland, ned til oss her i jammerdalen. Hans oppgave er jo selvfølgelig å sørge for at herrene sobert følger den smale sti. Mest sannsynlig en vanskelig øvelse. Men med det samme «The King of Rock and Roll" nå først er her, så leverer han jo selvfølgelig en heftig slagerparade.

Med seg på scenen har herrene et etter sigende suverent band ledet av kapellmester Skjalg Bjørstad. Vesterålingen trakterer mange instrumenter og er en anerkjent og mye benyttet akkompagnatør for mange musikere.

Lørdag stopper de tre humoristene innom Narvik kulturhus.  

Artikkeltags