Gå til sidens hovedinnhold

Nå er det full gass. Alle må med.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Nå sitter jeg her og betrakter Narvik Kommune sin raske utvikling.. Det forundrer meg veldig at kommunen ikke mestrer å hente søpla til folk.

Som UTFLYTTA.. Narvikgutt som flytta HELT til Bjerkvik, ja altså helt til Bjerkvik, så har jeg fulgt godt med på hva som har skjedd i vår kommune de siste årene Å ja kommunen har vært dyktig selv om visse ting ikke har falt i god jord som Terra og Robek osv. Mye frustrasjon i skolepolitikken f. eks.

Men hallo, kommunen har da vitterlig fått til masse .

For de som følger med da. Nok om det.

Oss og De syndromet er fortsatt gjeldende i kommunen. Administrasjonen kommer med forslag om bygdeutviklingslag både i Bjerkvik og i Beisfjord. Når kommunen selv opererer med ordet bygd i alskens ordelag vil Beisfjord og Bjerkvik samt flere i kommunen bli til ei lita bygd der ute.

Jeg trodde da virkelig at Beisfjord var i Narvik Vi må få bort dette bygdesyndromet la folket starte å føle at de faktisk bor i Narvik. Alle må med. Nå har vi muligheten med alt som kommer. Da kan det ikke være oss og de der borte. Det tar seg ikke ut fra utsiden. Som ordføreren sa: Nå starter en ny æra i regionen vår. Den sjansen bør vi ta vare på men da må ALLE med.

Til sist. Min far var med å bygge opp denne byen. Å jada han sovnet alltid ved middagsbordet slik mange med han gjorde . Jeg tror hvis han hadde visst at søpla ikke ble hentet hos gamle folk ville han nok blitt sjokkskada..

Men Kjære Dere. Søpla må vi vel klare å hente eller har vi ikke mer pondus

Kommentarer til denne saken