Amedia har inngått en avtale med britiske talkSport om rettigheter for direktesendt lyd fra alle kampene i Premier League for kommende sesong.. De vil ligge i Untold-appen, hvor Amedia er med på eiersiden og 350.000 Amedia-abonnenter har allerede tilgang gjennom sitt +Alt-abonnement, i tillegg til at appen også er tilgjengelig i det åpne markedet.

Den engelske fotballsesongen starter lørdag 12. august. Kampoppsettet for sesongen offentliggjøres 15. juni.

– Premier League i øret er en rettighet vi gleder oss til å tilby alle som er fan av engelsk fotball. Amedia har allerede en rekke sterke sportsrettigheter på video, og nå ser vi fram til å formidle lyden direkte når Erling Braut Haaland scorer og andre store fotballopplevelser fra Premier League i flere år framover gjennom vår lydapp Untold, sier direktør for sportsutvikling i Amedia, Helge Birkelund.

Direktør for nye medier i Amedia, Arne Reginiussen, sier at utviklingsarbeidet for talkSport-sendingene er nært ferdigstilt og alle kampene vil være tilgjengelig i appen til seriestart i august.

– Dette er et perfekt tilbud for de som for eksempel er på farten eller oppholder seg utendørs mens kampene pågår, eller av andre årsaker ikke har mulighet til å følge sendingene fra Premier League på TV. Derfor er vi veldig glade for at vi nå kan tilby dette til alle våre +Alt-abonnenter uten å øke prisen. Med direktesendt Premier League og eksklusive podkastepisoder sammen med det allerede omfattende sportstilbudet og mer enn 100 aviser, er dette et meget sterkt produkt, sier han.

– Vi er fornøyd med avtalen mellom talkSport og Amedia. Vi vet at det er stor interesse for Premier League i Norge. Med denne avtalen har vi sikret oss en sterk partner i det norske markedet, sier Will Morley, som er ansvarlig for internasjonalt samarbeid i talkSport.