Gå til sidens hovedinnhold

Nå kan du forhåndsstemme til kommune- og fylkestingvalget

Artikkelen er over 2 år gammel

Det er mulig å forhåndsstemme til kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019 fra og med 12. august til og med 6. september. Selve valgdagen er 9. september.

Det skriver Nye Narvik Kommune i en pressemelding.

For kommuner som er berørt av grenseendringer, skal det gjennomføres valg som om  sammenslåinger, deling og grensejusteringer er gjennomført. Ballangen, Narvik og halve Tysfjord gjennomfører derfor et felles valg for kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019.

Derfor er det etablert en felles valgstab for Ballangen, Narvik og halve Tysfjords. Valgstaben står for den praktiske gjennomføringen av kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019.

For å kunne stemme ved høstens valg til kommunestyre- og fylkestingsvalget må du stå i manntallet. Mantallet er lagt ut til offentlig ettersyn på rådhusene i Ballangen, Narvik og Kjøpsvik. Dersom du har mottatt valgkort står du i manntallet.

Fra 12. august til og med 6. september kan man forhåndsstemme på rådhusene i Ballangen, Narvik og Kjøpsvik. I tillegg vil det være anledning til å forhåndsstemme på en rekke institusjoner.

Her finner du fullstendig liste med datoer og klokkeslett (ekstern lenke). 

Kommentarer til denne saken