Kampen om Narvik hadde kinopremiere 25. desember. Kinopublikum har gått mann av huse for å få med seg storfilmen. I slutten av januar ble den sluppet på Netflix over hele verden, utenom Narvik. Der har den vært mest sette film i flere uker. Nå, knappe tre måneder etter premieren, er filmen tilgjengelig for kjøp.

– Vi følger vanlig rytme med å legge filmen ut for salg på strømmekanaler cirka 8 til 10 uker etter kinopremieren, forteller produsent Live Bonnevie.

Kampen om Narvik ble tilgjengelig fra mandag og tilbakemeldingene fra distributørene har vært gode.

– Tilbakemeldingen har vært at den har solgt bemerkelsesverdig godt.

Dette føyer seg inn i rekken av gode tall for storfilmen. Kampen om Narvik har blitt den ellevte norske filmen som har solgt over 500.000 kinobilletter. Den har nå passert 520.000 kinopublikummere og den har, som tidligere nevnt, gjort stor suksess på Netflix over hele verden.

I en e-post til Fremover opplyser Live Bonnevie at filmen kan finnes på Altibox, Itunes, TV2play, Viaplay, Googleplay, Allente, Teliaplay, Blockbuster, RakutenTV, SFanytime, Youtube movies og Microsoft store. Den vil i tillegg bli tilgjengelig for leie hos RiksTV og T-we.

– Filmen går ellers fortsatt på kino og ligger an til å komme inn på topp 10 over mest sette norske filmer de siste 20 årene i løpet av mars/april, skriver Bonnevie.