På Opptur 12. februar skal det deles ut flere priser, deriblant til årets servicebedrift. Nå kan du være med og bestemme hvem som skal få denne høythengende prisen.

Det er Narvikregionen næringsforening som har tatt imot nominasjonene. Disse er som følger (i alfabetisk rekkefølge):

Bentro bil & Hertz

I nominasjonen trekkes det fram at bedriften har medarbeidere med god kunnskap og som opptrer imøtekommende. De setter kunden i sentrum og yter mer enn det som forventes.

Bil og båt service AS, Kjøpsvik

Svært imøtekommende ansatte som yter topp service, ifølge nominasjonen: «De strekker seg langt for å hjelpe når man trenger det».

Hageland Narvik

I de innsendte nominasjonene trekkes dyktige ansatte fram, som ifølge beskrivelsene strekker seg langt for å gjøre kundene fornøyde. Godt humør og stor kunnskap om varene de selger nevnes også som deler av suksessfaktoren.

Narvikguten pub

«Et sted som er utrolig gjestfritt», heter det i én beskrivelse. En god stemning og et vennlig og imøtekommende personale trekkes fram i flere av nominasjonene.

Urmaker Karoliussen

God service, imøtekommende personale og godt vareutvalg trekkes fram som nøkkelfaktorer i beskrivelsen av denne butikken i Gate 1. «Man føler seg alltid velkommen i denne bedriften», heter det.

Slik stemmer du

Avstemningen er åpen til mandag 3. februar klokka 11.59. For å stemme sender du en SMS til 2005. Start med kodeordet SERVICE og skriv navnet på den bedriften du vil stemme på.

Resultatet blir offentliggjort på Opptur 12. februar.