Nå skal jeg være forsiktig med å kaste Stein i glasshus ...

Stein Hjertholm

Stein Hjertholm Foto:

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Som utflytta narviking, men med et stort hjerte for byen, så sitter jeg på sidelinja og følger nysgjerrig med på den debatten som går i Fremover om utnyttelse av Taraldsvikjordet og hvordan dette vil påvirke Elvedalen.

Vi er alle enige om at Elvedalen er et utrolig flott område som vi ønsker byens befolkning skal få glede av. Hva om vi heller fokuserte på hva som kan gi enda større attraktivitet i Elvedalen? For det er jo det vi alle ønsker? Større aktivitet, flere tilbud, økt bolyst og å snu trenden med at folk flytter fra Narvik.

Nå skal jeg være forsiktig med å kaste Stein i glasshus som utflytta narviking, men hva om en heller tenker: Hva kunne et slikt næringsbygg ha tilført Elvedalen? Gjort Elvedalen enda mer attraktiv.

Hva om det ble etablert en hyggelig kafé i forbindelse med næringsbygget med flotte uteområder mot Elvedalen som ville trekke folk til, og at enda flere fikk oppleve den fantastiske Elvedalen? Hva om det ble lagd klatrevegger og andre aktivitetsfremmende installasjoner i forbindelse med bygget? Det er ingen slike tilbud i denne bydelen (Taraldsvik). Kanskje vil dette føre til et yrende liv i området på en helt annen måte enn tidligere?

En slik juvel som Elvedalen jo er må få oppleves og brukes så mye som mulig for så mange som mulig. Da ville plutselig Elvedalen blitt et enda mer attraktivt område for byens befolkning.

Jeg er helt sikker på at både Norgesgruppen, som eier Kiwi, Narvikgården og Narvik kommune har fått med seg de høylytte protester som har kommet.

Jeg er også helt sikker på at partene ønsker en dialog med Taraldsvik vel og andre brukere om hvordan de kan bidra til større attraktivitet i området slik at enda flere bruker området, og utvikle Elvedalen på en positiv måte som også tar hensyn til solforholdene.

Jeg tror det er viktig at planene presenteres før man konkluderer med det ene eller det andre.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken