Gå til sidens hovedinnhold

Narvik-jenter på pallen i Tromsø

Tre jenter fra Skjomen IL ryttergruppa kom hjem fra Tromsø med fine plasseringer.

Sist helg stilte tre av Skjomen idrettslag sine ryttere under kretsmesterskapet (KM) i sprangridning i Tromsø. Alba Gonzales og «Coolfinn Larry», Anne Soleng og «Danaé Des Essarts» og Vera Jacobsen og «Favorit Kigge K2» deltok.

Alba og «Larry» var med individuelt i klasse Lett B lørdag, og red inn til seier i klassen. De startet også individuelt i KM for ponni. I første omgang fikk de ett riv og gikk videre til andre omgang med fire feil. Her red de en flott og feilfri runde, men nådde dessverre ikke helt opp til pallplassering. Likevel, godt gjennomført i deres første kretsmesterskap.

Rask runde

Anne og «Danae» hadde fine runder hele helga. Lørdagens 100cm red de både raskt og feilfritt, og ble dermed premiert med seier i klassen. Søndagen red de også en svært rask og feilfri runde. Slått med en liten tidel ble det andreplass i klassen.

Les også

Flinke jenter fra Narvik

Vera og Zigge hadde fine runder i de åpne klassene, men nådde ikke til plassering. Anne og Vera deltok også i KM i laghopping. Begge ekvipasjene fikk ett riv hver i innledende runde, hvor Vera og «Zigge» også pådro seg en tidsfeil. I finalerunden red begge feilfritt. Det holdt til sølvmedalje i mesterskapet.

Om to uker arrangerer SIL-rytterne distriktsstevne på hjemmebane. Da går også klubbmesterskapet i sprang.

Kommentarer til denne saken