Gå til sidens hovedinnhold

Narvik kommune med tiltak mot koronavirus

Artikkelen er over 1 år gammel

Med storinnrykk av besøkende til Narvik, i forbindelse med junior-VM i alpint, og Vinterfestuka, har kommuneoverlegen i tråd med folkehelseinstituttet utarbeidet tiltak mot koronavirus.

Tiltakene fra kommuneoverlegen lyder som følger.

1. Ring din fastlege ved mistanke om smitte. Ikke oppsøk legekontoret personlig.

2. Forebygg smitte gjennom god hverdagshygiene.

Rådmann i Narvik kommune, Lars Skjønnås, forteller til Fremover at all informasjon i forbindelse med koronaviruset vil komme fra kommuneoverlegen, eller Narvik kommunes beredskapskoordinator. Informasjon vil bli publisert på kommunenes hjemmesider fortløpende.

Skjønnås opplyser også om at det er etablert en smittevernsgruppe som vil følge opp planer og tiltak så lenge det er behov. Smittevernsgruppen består av personell fra UNN Narvik, fastlege-representant og Narvik kommune.

Iris Bartholsen, enhetsleder i Narvik kommune for samfunnskontakt og service, forteller at junior-VM har håndtert prosessen rundt tiltak mot koronavirus svært godt.

– Junior-VM har vært veldig dyktige, og gjort flere preventive tiltak for å unngå smitte av eventuelt koronavirus. Vi er nå i dialog med Vinterfestuka for å sørge for at også de gjør tiltak som vil begrense potensiell smitte, sier hun.

Kommentarer til denne saken