Narvik Malmers sitt førstelag tok lørdag ettermiddag imot BK 9000 fra Tromsø. Malmers sin første kamp i 1.-divisjon endte 14-4 i favør Tromsø-laget, men de røde fra Narvik var overhode ikke sjanseløse i denne målrike kampen.

Tok ledelsen

Malmers går tidlig opp i ledelsen i første periode. BK 9000 utlikner, og det står 1-1. Like etter, så er Malmers der igjen, og setter inn 2-1, som også ble pauseresultatet etter første periode.

Tromsø-laget starter andre periode offensivt, og utlikner kjapt til 2-2. De fortsetter presset på Malmers, og setter inn 2-3, som blir etterfulgt av nok en kjapp utlikning, denne gangen fra Malmers. Stillingen er 3-3.

Kampen er en jevnspilt affære i første-, og deler av andre periode, helt til Tromsø setter inn ett nytt gir. BK 9000 viser at de er et rutinert lag, og setter inn mål etter mål. Det samme fortsetter de å gjøre i tredje periode, og sluttresultatet blir 4-14.

Trener for Narvik Malmers, Gro Mikaelsen, konkluderer etter kampen med at Malmers er et lag med et stort potensiale. Selv om det ikke ble seier i dagens kamp, mener hun at laget gjorde en tidvis god prestasjon.

- Vi henger greit med til tider, men det er et lite stykke igjen til vi er der vi ønsker å være, sier Mikaelsen.

Narvik Malmers og BK 9000 barker sammen på ny i morgen, søndag, kl. 10:45. Kampen spilles på Idrettens Hus.

Les mer om Narvik Malmers i tirsdagens utgave av Fremover.