Gå til sidens hovedinnhold

Narvik på ny liste over feriedestinasjoner: – Føler man stuper rett ned i fjorden

Artikkelen er over 1 år gammel

TV 2 hjelper deg har undersøkt hvilke vinterdestinasjoner som er best og billigst å reise til i Norge.

På lista til TV 2 Hjelper deg trekkes fjell- og byferier på vinterstid i Norge og storbyferier i utlandet for en familie på fem.

– Fantastisk fjell

Det er redaktør Erlend Sande i frikjøringsmagasinet Fri Flyt og en barnefamilie som anbefaler feriestedene i Norge.

– Narvik er et kystalpint fjell med en skiheis som tar deg 1000 meter opp til toppen. Du stuper ut i bakken med fjordutsikt. Så det er helt rått og ha ferie der, sier han til TV 2.

Narvik trekkes ut som en av de billigste destinasjonene, der Narvikfjellet omtales som et skianlegg som overgår de fleste andre skisteder i Norge:

– Det er et fantastisk fjell. Når man står øverst i bakken, føler man at man stuper rett ned i fjorden, sier pappaen i familien Loftesnes-Aas til TV 2.

Les også

Fagernesfjellet slår Trysil i kåring om Norges råeste skisted

Les også:

Kupp i vinterferien

På lista over vinterdestinasjoner er også hotell nær populære skianlegg i Trysil, Hemsesal, Norefjell, Voss og Oppdal, ifølge TV 2 hjelper deg-kåringen.

Av byferier anbefales familieturer til byer som Luneborg, Berlin, Praha og New York der det er mulig å gjøre et kupp i vinterferien.

Det er ikke den eneste lista Narvik kommer godt ut på som skidestinasjon i det siste. Før jul gjorde Narvik-regionen det godt på Dagens Næringsliv sin kåring av skisted, både på nedoverski og bortoverski.

Les også

Herjangsfjellet, Kobberstadløypa og Tøttadalen sender Narvik inn på topp ti i kåring av Norges beste skidestinasjoner

Les også:

Kommentarer til denne saken