Gå til sidens hovedinnhold

Narvik skal arrangere NM i 2022

Narvik Slalåmklubb er av Norges Skiforbund tildelt Norgesmesterskap i alpint for senior og U21.

Mesterskapet skal gå av stabelen 28. mars til 3. april 2022 i Fagernesfjellet, i de samme spektakulære løypetraseene som under Junior VM i 2020. Det skal kjøres konkurranser i alle grener, både teknisk slalåm og storslalåm og fartsdisiplinene super-g og utfor. Det melder Narvik slalåmklubb i en pressemelding.

Erfaren arrangør

Narvik Slalåmklubb har tidligere arrangert flere NM bl.a. i 1994, 1996, 1999, 2001, 2006, 2010 og sist i 2017.

Styret i Narvik Slalåmklubb er nå i gang med å sette sammen et godt team, med utgangspunkt fra Junior VM 2020 og vil i løpet av den neste tiden ha på plass hovedorganisasjonen til arrangementet.

I gang med jobben

John Christian Eriksson, styreleder i Narvik Slalåmklubb er takknemlig for tilliten fra Norges Skiforbund og ser frem til alpinarrangemente, der hovedfokus er å levere optimale forhold til idrettsutøverne.

Det forventes mange tilreisende, både idrettsutøvere, trenere, servicepersonell, funksjonærer og publikum i forbindelse med arrangementet og vi håper dette vil sette hele Narvik kommune og Nord-Norge i alpinstemning.

Artikkelen ble endret fredag 9. april klokken 19:31. I den opprinnelige versjonen sto det at det ikke skulle arrangeres konkurranser i fartsdisiplinene super-g og utfor. Det er feil.

Kommentarer til denne saken