Her er en juletradisjon som kan gi deg varme når du trenger det mest

Jørn Indresand i Narvik Taxi, Ayla Charlotte Bogstrand fra Astrupgården Cafe og Landhandel, samt Robin Knutsen skal sørge for at det blir trivelig på natta på Kikindas Plass i julebordsesongen.

Jørn Indresand i Narvik Taxi, Ayla Charlotte Bogstrand fra Astrupgården Cafe og Landhandel, samt Robin Knutsen skal sørge for at det blir trivelig på natta på Kikindas Plass i julebordsesongen.

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Narvik Taxi gjentar suksessen fra i fjor og leier inn Securitas til å servere varm kaffe og holde orden på drosjeholdeplassen på Kikindas Plass i julebordsesongen.

Det skriver Narvik Taxi i en pressemelding.

– Det er mange som skal hjem samtidig og selv om vi kjører på med det vi har av biler, vil det til tider bli litt ventetid på å få drosje midt på natta i helgene. Vi ønsker å gjøre hele drosjeopplevelsen litt hyggeligere, derfor serverer vi varm kaffe og pepperkaker til alle som enten venter på drosje, eller bare kommer forbi Kikindas Plass på natta, sier daglig leder i Narvik Taxi, Jørn Indresand.

I år er det Astrupgården Cafe og Landhandel som byr på kaffen.

– Vi synes tiltaket til Narvik Taxi er strålende og vi byr gjerne på kaffen på natta, sier daglig leder ved Astrupgården Cafe og Landhandel, Ayla Charlotte Bogstrand.

Erfaringene fra i fjor til jul og i Vinterfestuka var udelt positiv.

– Vi ser at det blir mye hyggeligere stemning blant de som venter og vi unngår knuffing og sniking.

Vakta vil også kunne bidra til samkjøring for de som ønsker det. Det vil si at de som skal samme vei, eksempelvis til Ankenes eller Håkvik, eller i sentrum for den saks skyld, kan dele på drosje.

– Det blir opp til folk selv, men hvis det er noen som kan og vil dele, så kan Securitasvekteren hjelpe til slik at de finner hverandre. Vi vil at folk skal komme seg raskest mulig hjem på natta, sier Jørn Indresand.

Robin Knutsen i Securitas understreker at effekten av å ha en uniformert vekter ute på natta er positiv.

– Vi ser at folk som kanskje potensielt ville kunne skape uro, oppfører seg når det er uniformert vekter til stede. Vi skal bidra til ro, orden og god stemning, påpeker Knudsen.

Artikkeltags