Frida og Maren skal styre konferanse med 600 deltakere

KONFERANSIERER: Frida Frantzen og Maren Livelten skal være konferansierer under den store konferansen.

KONFERANSIERER: Frida Frantzen og Maren Livelten skal være konferansierer under den store konferansen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

– Det er en tilliitserklæring å bli spurt om å være konferansier, sier de to.

DEL

13. mars gjester forsvarsminister Frank Bakke-Jensen Narvik, og Narvik videregående skole. Det er på arrangementet «økonomiens dag» at ministeren kommer til skolen. Av programmet kommer det også fram at ordfører i Evenes, Sisilja Viksund, ordfører i Narvik, Rune Edvardsen, markedssjef i Heatwork AS, Kristin Markusson, administrerende direktør i Narvikgården, Erik Sommerli, markedssjef i Biim AS, Michelle Opshaug, styreleder i Forte Narvik, Eirik Frantzen og leder i Ungt Entreprenørskap Nordland, Steve Hernes kommer. De skal alle snakke om Nord-Norges muligheter i framtiden.

Vil ha folk her

– Vi ønsker at elever med røtter i vår landsdel og vårt lokalsamfunn kommer tilbake etter endt utdanning. Narvikregionen er i utvikling og står foran utfordringer og muligheter rundt en omfattende utbygging av flyplass og tilknyttede forsvarsenheter i Ofoten. Vi har mange spennende lokale bedrifter med svært gode utsikter og nasjonal gjennomslagskraft, heter det fra skolen i en pressemelding.

Siste del av programmet er viet til en debatt rundt innleggene. Debatten blir ledet av lærer Idar Notøy. I tillegg blir det kulturelle innslag.

Cirka 600 elever ved Narvik videregående skole vil delta, i tillegg til inviterte gjester og samarbeidspartnere fra offentlig og privat næringsliv.

Gleder seg

Elevene Frida Frantzen og Maren Livelten skal være konferansierer.

– Vi gleder oss til å være konferansier. Arbeidet med å lede en konferanse med mange hundre tilhørere kommer til å gi oss en unik erfaring. Også håper vi at de som kommer for å høre på får en spennende og god opplevelse.

– Det er en tillitserklæring å bli spurt om å være konferansier. Det blir masse folk til stede, men vi er rolige og ser fram til konferansen, sier Frida Frantzen og Maren Livelten.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken