Sparta-keeper på utlån tok på seg skylda for Comet-tap lørdag

Artikkelen er over 2 år gammel

Sarpingen Jens Kristian Lillegrend sto sin andre kamp for Comet, og var skuffet over egen innsats etter «sjokktapet» på straffeslag for Tønsberg hjemme i Halden.

DEL

– Jeg gjør ingen god kamp i dag. Det andre målet skal jeg bare ta, og i straffekonken slipper jeg inn to enkle. Det gikk dritt i dag, og jeg føler det var min skyld, sier han.

Lillegrend synes at det var en vanskelig kamp.

- I lange perioder er jeg arbeidsløs, og det er en vanskelig utfordring som keeper. Før straffene hadde jeg vel knapt et skudd på meg i det hele tatt, men det er likevel for dårlig av meg, sier han.

Til tross for skuffelse over egen innsats, er Sparta-keeperen glad for å få sjansen i Comet.

– Det er helt topp. Jeg kjenner mange av gutta fra før. Jeg står gjerne flere kamper, sier 20-åringen.

Også trener Göran Hermansson var skuffet etter 3-4-tapet hjemme.

 – Jeg er ikke fornøyd med at vi taper to poeng. Vi jobber oss tilbake i kampen etter to baklengs i midtperioden. Men så kommer 2–3 rett før pause i en uheldig situasjon, og vi misbruker veldig mange målsjanser. Nei, dette var ikke bra nok, sier Hermansson.

Det er ikke bare at Comet leverte en svak forestilling og tapte to poeng i kampen om kvalplass. Også på skadefronten ser det ikke helt bra ut. Ugnius Cizas ble skulderskadet mot Furuset, og var savnet lørdag. Jakob Klang er allerede ute på ubestemt tid, mens backen Jaunius Janisevicius forteller at han også frykter et avbrekk. I tillegg er Christopher Paulsen i USA på ferie.

– Kan det bli utespillerhjelp fra Sparta?

- På grunn av kampprogrammet er nok det først aktuelt til hjemmekampen mot Ringerike neste onsdag. sier Hermansson.

Artikkeltags