Spilte for fem publikummere: - Det er ei utfordring

FÅ: På konsert i Mørkholla i Narvik fredag kveld. Men Sweet Like Chili kjørte en full konsert uansett. Fra venstre: Sofie Braseth, Rikke Braseth, Thomas Bottolfsen på bass og Andreas Lunde Grindstein på trommer.

FÅ: På konsert i Mørkholla i Narvik fredag kveld. Men Sweet Like Chili kjørte en full konsert uansett. Fra venstre: Sofie Braseth, Rikke Braseth, Thomas Bottolfsen på bass og Andreas Lunde Grindstein på trommer. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

– Men samtidig, vi tar den utfordringen på strak arm, sier Sofie Braseth.

«Alle» har gjort det

– Og de som er her, har kommet for å høre på oss. De skal få samme opplevelsen som om det var en full stadion, sier Rikke Braseth.

«Alle» artister har på et eller annet tidspunkt spilt for en mer eller mindre tom sal. Noe søstrene trøstet seg med i etterkant av fredagens konsert i Mørkholla i Narvik.

Bestill Fremover+ i 8 uker for kun 99,- og få tilgang til alt digitalt innhold

– Selv Åge Aleksandersen har spilt for to mennesker.

– Uten sammenlikning for øvrig.

Konserten i Narvik fredag kveld var da også spontan, og ble til fordi Sweet Like Chili, søstrene Braseth fra Kjøpsvik, var nordpå med band for å spille på Troilltampen (se neste side journ.anm.).

– Ikke bli satt ut

Konsertene deres på både Troilltampen i Ulvsvåg lørdag, og i kirka i Kjøpsvik søndag kveld var da også betraktelig bedre besøkt.

– Man må bare klare å ikke bli satt ut av at det er lite folk. Peise på, uansett, sier Sofie Braseth.

Følg Fremover på Facebook og få siste nytt først

Fremover pratet med Sweet Like Chili rett før de gikk på scenen i kirka i Kjøpsvik søndag kveld, og da var kirka allerede halvfull.

Mamma og pappa

I tillegg til de fem publikummerne, var mamma og pappa også i Mørkholla i Narvik. Og de har ikke hørt søstrene spille siden før de flyttet til Oslo for å satse på musikken.

– De har jo fulgt oss hele veien og sett utviklingen. Og de er kritiske, ler Rikke Braseth.

–Det var litt ekstra skummelt med mamma og pappa ja, sier Sofie Braseth.

Hold deg oppdatert uansett hvor du er. Last ned Fremovers app og få varsel på mobilen om blant annet store nyheter, trafikkulykker og stengte veier i regionen.

App for iPhone

For Android

KONTAKT: – Jeg tror vi lærer av det, og blir bedre musikere. Og så får vi en helt annen tilbakemelding. Vi kan gå ned og prate med hele publikum.

KONTAKT: – Jeg tror vi lærer av det, og blir bedre musikere. Og så får vi en helt annen tilbakemelding. Vi kan gå ned og prate med hele publikum. Foto:

Artikkeltags