Hvis ikke rallarmarsjen er noe for deg er det utstilling med Kvinnene fra havet med kafé på gamle krigsminnemuseet fra klokken 11.00 lørdags formiddag. Husflidslaget har også åpent med kafé og håndarbeid.

Samtidig er det vinterfest på museum Nord, her skjer det mye og du kan få gleden av å se Efjordsmykker, rallarsøm, keramikk, fotografier og annet spennende. Åpent også søndag fra 11.00–16.00

Lunsjkonserter

Narvik stasjon har åpent både lørdag og søndag fra klokken 11.00, hvis du ønsker å ta turen for å se Rombaksmodellen

Klokken 13.00 spiller Black Island Stompers lunsjkonsert i sjømannskirka, mens KEZ inntar scenen på Trappa Sportsbar klokken 14.00

For barna kommer MGPJunior gjengen i Lokstall 1 klokken 14.00, samtidig tar Rallarsvingen av i Narvikfjellet. Dette er kanskje årets morsomste renn!

For dem som vil ha seg noe godt å drikke kommer Øl-bandet «Kor è vi" fra Harstad for å synge og ha Bierstube på Enter Bar klokken 15.00.

Korpstreff på Jernbanens musikkhus klokken 15.00.

Generalforsamling i Binneklubben klokken 16.00

Gjensyn med Narvik – jente og gutt.

Vi får et gjensyn med Narvik-jenta Heidi Ruud Ellingsen i Peer Gynt, Teatersalen klokken 18.00.

Narvikgutten Remi Semshaug Langseth spiller på verdensteateret i kveld klokken 20.00. Her er det 13-års aldersgrense, så la ungdommen få komme å høre på "Jesus Fucking Christ". Selveste hjertebarnet til Langseth.

Kanskje årets store happening for mange, CC Cowboys inntar scenen i Lokstall 1 klokken 21.00. Guttene vi aldri får nok av.

Black Island Stompers vil også spille søndag i sjømannskirka. I samarbeid med Narvik menighet arrangeres det Jazz-messe.

Søndag klokken 16.00 er det duket for avslutning av Vinterfestuka 2017. Det blir utnevnelse av Svarta Bjørn, taler og kulturinnslag på Narvik bibliotek.

For en vakker avslutning på en hektisk uke vil det være musikkandakt i Narvik Kirke fra klokken 19.00.

Det vil også være livemusikk på de fleste uteplasser, for dem som vil nyte nattelivet lørdag.