Kjære Fremover-leser: Riktig godt nyttår!

Foto:

Av
DEL

Godt nyttår!

2017 har vært et begivenhetsrikt år for Narvik-regionen. Det er en optimisme å spore hos de aller fleste som bor her som følge av de mange spennende og ambisiøse planene for regionen vår.

I året som har gått har våre journalister jobbet tidlig og sent blant annet for å fortelle deg hvilke planer som finnes for Fagernesfjellet. For hva Forsvarets etablering på Evenes vil ha å si for regionen, for hvilke muligheter vi vil få for å utvikle et nytt Narvik sentrum med tunnel under byen.

For Ballangens spenstige planer om verdens største datasenter og hva sammenslåingen av Tysfjord, Ballangen og Narvik til en storkommune vil bety for oss som bor her. Bare for å nevne noe.

Kort oppsummert saker som i løpet av året som har gått har gitt flere grunner til å ha tro på regionen vi bor og lever i og som vitner om at positive og store ting er i ferd med å skje her. Endringer vi i Fremover fortsatt kommer til å følge tett.

For oss i Fremover har 2017 også vært et år med store endringer. I vinter lanserte vi digitalavisen, som kommer ut hver kveld, sju dager i uken - hver uke. Samtidig gikk vi fra å gi ut papiravis seks dager i uken, til å gi ut en fyldig og innholdsrik papiravis hver mandag, onsdag, torsdag og fredag.

I månedene etter vår nye digitale satsing har Fremover opplevd en vekst i antallet abonnenter, og når 2017 ebber ut har vi flere abonnenter enn vi hadde på samme tid i fjor.

Abonnementsveksten gjør også at vi nå kan glede oss til et nytt år med minst like høy aktivitet, og i 2018 er vår ambisjon å være mer tilstede på det som skjer - når det skjer.

I året som har gått har vi sendt direkte fra en rekke konserter, begivenheter og idrettsarrangement, og i året som kommer ønsker vi å fortsette vår satsing på direktesendinger fra smått og stort av arrangement i Narvik-regionen.

I 2018 kommer vi dessuten til å fortsette vår satsing på både Fremover.no og i digitalavisen, og for deg som leser oss på papir har vi en gledelig nyhet: I løpet av de aller første ukene i året som kommer gir vi papiravisen vår en liten ansiktsløftning som vi håper du som abonnent vil like. Vi blåser dessuten liv i “Byrunden” igjen, og satser på mer nært og godt stoff fra Narvik - byen Fremovers hjerte banker så sterkt for. 

I vår region skjer det masse spennende i året som kommer, og vi ønsker å være avisen som holder deg oppdatert og skaper engasjement og stolthet. Det skal vi få til - sammen med deg.

Takk for tilliten du har vist oss som Fremover-leser og abonnent i året som har gått. Vi ser fram til å ha deg med oss som leser også i 2018.

Riktig godt nyttår til deg og dine nærmeste fra alle oss i Fremover!

Artikkeltags