- En viktig milepæl for Fagernesfjellets utvikling

GRØNT LYS: Områdeplanen ble enstemmig vedtatt i bystyret. Nå begynner det første arbeidet med utviklingen av Fagernesfjellet.

GRØNT LYS: Områdeplanen ble enstemmig vedtatt i bystyret. Nå begynner det første arbeidet med utviklingen av Fagernesfjellet.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

- En viktig milepæl for utviklingen av Fagernesfjellet på plass.

Det sier Ragnar Norum i Forte Narvik om bystyrets vedtak torsdag.

Bestill Fremover+ i 8 uker for kun 99,- og få tilgang til alt digitalt innhold

Under bystyremøtet ble den nye områdeplanen for Fagernesfjellet behandlet av politikerne i Narvik.

Utfallet ble at et enstemmig bystyre vedtok områdeplanen og fire detaljplaner for Fagernesfjellet i Narvik.

- Et godt samspill mellom politikere og administrasjonen i Narvik kommune sammen med oss som utviklere har ført til en god plan for den videre utviklingen av fjellet til det beste for alle parter, kommenterer Norum overfor Fremover.

Vedtaket betyr at Narvikfjellet Eiendom AS kan starte arbeidet med byggesaken og komme i gang med etablering av infrastruktur til det planlagte sentralområdet ved barnebakken og de 27 første boligtomtene.

- Reguleringsplanen legger basis for en robust og planmessig utbygging av Fagernesfjellet med boliger, fritidsboliger og et helårlig reiselivsanlegg til glede både for regionens befolkning og turister som besøker oss, påpeker Norum.

Følg Fremover på Facebook og få siste nytt først

Hold deg oppdatert uansett hvor du er. Last ned Fremovers app og få varsel på mobilen om blant annet store nyheter, trafikkulykker og stengte veier i regionen.

App for iPhone

For Android

Artikkeltags