Vil avslutte sesongen med World Cup-fest

Alpinsesongen i Narvik avsluttes med Barnas World Cup i helgen.

Alpinsesongen i Narvik avsluttes med Barnas World Cup i helgen.

Artikkelen er over 1 år gammel

En heftig alpinsesong avsluttes med World Cup i Fagernsfjellet i helgen – Barnas World Cup.

DEL

Et vellykket alpin-NM og godt besøk under påsken fullføres i helgen med Barnas World Cup i Fagernesfjellet. Leder Geir Arne Torbergsen i Narvik Slalåmklubb er arrangementsansvarlig i en helg der Stein Kyrre Olsen debuterer som rennleder, med assistanse av erfarne Eirik Olsen.

– Vi håper på 200 alpinister, sa Torbergsen noen timer før påmeldingsfristen gikk ut onsdag kveld.

Narvik Slalåmklubb er i støtet etter et knallgodt gjennomført alpin-NM.

Og Geir Arne Torbergsen er opptatt av at klubben skal fullføre – og avslutte – sesongen på aller beste måte. Iblant annet NM-traseer.

Barnas World Cup er for de fra åtte år og yngre, og de fra åtte år og opp til til junior 2/senior. Det hele starter med slalåm fredag for de over åtte år. Lørdag er det storslalåm og søndag super-G. All målgang vil bli nede på sletta, og det vil bli kjørt i nedre deler av NM-traseer. De yngste skal ha sine renn lørdag og søndag. De under åtte år er veldig viktig for slalåmklubben. Det er fremtiden vår. Disse skal kjøre i Familiebakken, og det vil bli ekstra oppmerksomhet rundt de aller yngste, lover arrangementsansvarlig Geir Arne Torbergsen.

Selv om påmeldingsfristen ikke var gått ut da Fremover snakket med Torbergsen, så var han klar på at det kommer deltakere fra stor sett hele landsdelen, og det er sendt ut invitasjon til flere svenske klubber.

Ifølge Torbergsen er også værmeldingen for lørdag og søndag bra.

– Fredag er litt mer ustabil, lørdag og søndag er det meldt lettskyet med litt sol og rundt null grader, avslutter han.

Artikkeltags