Han er ny administrerende direktør i Narvikgården

NY DIREKTØR: Frode Kristian Danielsen (53) er ny administrerende direktør i Narvikgården AS.

NY DIREKTØR: Frode Kristian Danielsen (53) er ny administrerende direktør i Narvikgården AS.

– Vi er veldig fornøyde, sier styreleder.

DEL

Frode Kristian Danielsen (53) er tilsatt som ny administrerende direktør i Narvikgården AS, melder selskapet selv i en pressemelding søndag.

Prosessen med å finne erstatteren til Erik Sommerli har ifølge styreleder i Narvikgården Børge Edvardsen Klingan pågått siden tidlig i sommer.

Styreleder Edvardsen Klingan beskriver Danielsen som utadvendt, strategisk og utviklingsorientert, med god kjennskap til eiendom og forretningsutvikling.

– Vi er veldig fornøyde med at Frode Kristian Danielsen har takket ja til stillingen og er sikker på at han i sin rolle som administrerende direktør i Narvikgården AS vil bidra til etablering, trivsel og vekst i vår region, siteres Børge Edvardsen Klingan på i pressemeldingen.

Danielsen er fra Tromsø, men ønsker nå å flytte til Narvik. Danielsen har høyere revisorutdanning fra NHH og er godt kjent i næringslivet i Nord Norge hvor han i vel 20 år som partner har bygget og ledet noen av landsdelens sterkeste kompetansemiljøer innenfor revisjon, rådgivning, advokat og regnskapstjenester. Danielsen har både i rollen som revisor og rådgiver arbeidet med noen av de største offentlige- og privateide foretakene i landsdelen. I bagasjen har han med seg en sterk faglig kompetanse innenfor forretningsutvikling, juss og økonomi, skriver Narvikgården.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken