Narvikinger ute i Europa med suksess. Både Håkon Evjen og Marit Røsberg Jacobsen vant

GLEDER SEG: Håkon Evjen (19) forteller at nervene har roet seg, og at han er klar til å ta fatt på proffeventyret i utlandet.
FOTO: Mikael Marius Brendvik

GLEDER SEG: Håkon Evjen (19) forteller at nervene har roet seg, og at han er klar til å ta fatt på proffeventyret i utlandet. FOTO: Mikael Marius Brendvik

Av

Narvik-proffene Håkon Evjen, fotball, og Marit Røsberg Jacobsen, håndball, hadde en god søndag ettermiddag.

DEL

Den tidligere Mjølner-spilleren Håkon Evjen Narvik får stadig med spilletid i sin nye klubb, AZ Alkmaar. I midtuka startet narvikingen for første gang da hans nye klubb spilte uavgjort mot LASK fra Linz i europacupen. Evjen spilte 73 minutter i kampen som endte 1-1.

Les også:

Søndag var Evjen igjen i startoppstillingen da Alkmaar på hjemmebane slo PEC Zwolle med 2-0 . Evjen spilte 64 minutter i sin debut fra start i den hjemlige serien, og fikk hvile på stillingen 2-0 til sitt nye lag.

Marit Røsberg Jacobsen og Team Esbjerg gjorde jobben sin og slo de norske mesterne Vipers 35-30 i Champions League-kamp i håndball tidlig søndag kveld. Kampen ble spilt i Esbjerg, og den norske landslagsvingen traff fire ganger

Les også:

Hennes danske lag lå under 15-16 til pause, men avsluttet best. Vipers var oppe på 29-31, men kom aldri nærmere. Med denne seieren er høyrekanten fra Narvik klar for kvartfinalen i Champions League.

Send inn tekst og bilder «

Del din sportsopplevelse med oss - som rapporter fra kamper og arrangementer!

Artikkeltags