Narvikjentene gjorde storeslem med forretningside

GJORDE STORESLEM: Ungdomsbedriften Lærere uten grenser UB. Fra venstre: Signe Bolle, Pernille Østnes og Tina Nygård Stavenes.

GJORDE STORESLEM: Ungdomsbedriften Lærere uten grenser UB. Fra venstre: Signe Bolle, Pernille Østnes og Tina Nygård Stavenes. Foto:

Gikk til topps i flere kategorier i fylkesmesterskapet.

DEL

Onsdag 25. mars gikk fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter i Nordland av stabelen. I det som var den første digitale utgaven av mesterskapet, gjorde en ungdomsbedrift fra Narvik storeslem. Det skriver Ungt entreprenørskap i en pressemelding.

Narvik-bedriften Lærere uten grenser UB ble kåret til Nordlands beste ungdomsbedrift 2020. I tillegg vant de førsteplass i kategoriene beste reklamefilm, beste forretningsplan, beste sosiale entreprenør og tok tredjeplass i kategorien beste innovative produkt/tjeneste.

Lærere uten grenser UB består av Pernille Østnes (daglig leder), Signe Bolle (salgs- og markedsleder) og Tina Nygård Stavenes (økonomiansvarlig). Alle tre er elever ved Narvik VGS avdeling Frydenlund.

Gjennom skoleåret har de utviklet en læringsportal/app som skal hjelpe til i flere forskjellige fag, og målet er å lære barn i alderen 3-9 år ABC og 123 på en innovativ og personifisert måte, skriver Ungt entreprenørskap.

I begrunnelsen for Beste ungdomsbedrift, skriver juryen følgende:

"Her var hele juryen samstemt når det gjelder vinneren som skal representere Nordland under Norgesmesterskapet for Ungdomsbedrifter. Bedriften har levert en kvalitetsrapport og et videoinnslag med entusiasme og glød. De har et høyst interessant oppdrag de skal løse, og de har valgt en innovativ og tidsriktig måte å løse det på. Og vi støtter de når de selv sier potensialet er så mye mer."

Artikkeltags