Gå til sidens hovedinnhold

Nordpolen med storseier i eliteserien

Artikkelen er over 5 år gammel

Slo Krohnsminde hele 12-1.

Nordpolen har fått en brukbar start på årets utgave av eliteserien. Lørdag skulle var dagen hvor brukbar kunne forandres til enten god eller dårlig.

- Veldig mye som klaffet

Nyopprykkede Krohnsminde, som stod med én seier så langt i sesongen, var Nordpolens motstander under lørdagens kamp i KFUM-hallen.

- Dette var en viktig kamp for oss. Med seier økte vi luken, mens med tap var vi plantet i nedrykksumpen med begge beina, erkjenner Nordpolen-trener Runar Danielsen.

Men isbjørnene fra nord var aldri i nærheten av å gå poengløse av banen. Nordpolen fikk nettkjenning hele 12 ganger mot Krohnsminde, mens motstanderen kun fikk nettet bak Christian Larssen til å rasle en eneste gang.

Dermed innkasserte de tre poeng etter kalasseieren.

- Det var veldig mye som klaffet i dag. Fra start til slutt gjorde vi en veldig god kamp hvor vi jobbet knallhardt og samtidig spilte avslappet og fin pasningsfotball, forteller Danielsen.

- Krohnsminde sa vi var det beste laget de hadde møtt i år, så det tar vi som en kompliment.

Møter fjorårets sølvvinner

Med tre poeng lørdag ligger Nordpolen godt an i forhold til egne ambisjoner.

- Vårt uttalte mål er å berge plassen og vi vil bygge videre på det. Nå er vi fulle av selvtillit og klare for nye oppgaver.

Nye oppgaver venter allerede i morgen for Nordpolen. Fjorårets sølvvinner Tiller er laget isbjørnene må kneble for å fortsette poengsankingen.

Tiller har skuffet så langt og befinner seg på 8. plass.

- Mange er overrasket over starten deres. De kjempet om gullet helt inn til siste serierunde i fjor og uttalte at de gikk for gull i år etter å ha forsterket stallen, sier Danielsen om motstanderen.

Lørdag spilte Tiller 3-3 mot tredjeplasserte Grorud og tok dermed et sterkt poeng.

- De viser prov på at de er på gang og tabellen lyger nok litt. Det kommer til å bli en spennende kamp i morgen.

Klokken 10.00 søndag er det avspark mellom Nordpolen og Tiller.

Kampfakta

Nordpolen - Krohnsminde 12-1 (4-1)

Målscorere Nordpolen:

Kommentarer til denne saken