Gå til sidens hovedinnhold

- Skal slå tilbake i morgen

Artikkelen er over 5 år gammel

Nordpolen tapte 2-1 mot Vesterålen, men håper publikum hjelper dem mot seier søndag.

Eliterserien i futsal er i full gang for Nordpolen. Lørdag møtte de Vesterålen i Sortlandshallen, til det som var det første av to oppgjør denne helgen.

- Som vi forventet

Nordpolen tok turen utover til Sortland, men etter 2x30 minutter med futsal måtte isbjørnene dra tomhendte fra hallen.

- Kampen ble egentlig som vi forventet, med høy intensitet og mange dueller, sier Nordpolen-trener Runar Danielsen om kampen som endte 2-1 i favør av hjemmelaget Vesterålen.

- Vi visste at de var på en bølge etter å scoret mange mål i starten, mens vi har sluppet inn mange mål. Dermed gikk vi ut med intensjonen om å være kompakte bakeover og det lykkes vi med. Vi frustrerer Vesterålen og har god kontroll, men så har vi en dårlig periode midtveis i andre omgang hvor vi får to tette mot oss.

Debutant-Evjen tente håpet

Likevel var ikke alt håp ute for Nordpolen, som hadde med seg to debutanter til Vesterålen.

- Vi kommer tilbake og reduserer ved Simon Evjen som for øvrig debuterte for oss i dag sammen med Mathias Nicolaisen, forteller Danielsen som syntes begge gjorde en solid jobb i eliteseriedebuten.

- Vi presser veldig på de siste minuttene, men brenner mange sjanser. Det er skuffende at vi taper , men sjansemessig er det ikke noe å si på at det er Vesterålen som får tre poeng.

Ny mulighet søndag

Søndag er det ny mulighet for Nordpolen mot Vesterålen, og da er det isbjørnene som har hjemmepublikummet i ryggen, ettersom kampen spilles i Ankeneshallen.

- Vi skal slå tilbake i morgen. Det var stor mye trykk i hallen i dag, med mange folk på tribunen. Når Vesterålen scoret tok det litt av, sier Nordpolen-treneren som håper så mange som mulig tar turen til Ankeneshallen søndag.

- Vi håper det kommer mange folk å ser på. Vi har gjort noen stunt for å få folk bortover, så vi håper vi klarer å toppe stemningen fra hallen i dag.

Klokken 13.00 starter oppgjøret mellom Nordpolen og Vesterålen. Kampen kan du også følge live her på fremover.no.

Kommentarer til denne saken