Norwegian setter opp ekstra julefly

Artikkelen er over 2 år gammel

Etterslepere som ennå ikke har bestilt flybilletter i jula har fortsatt muligheten til å sikre seg et sete.

DEL

Den høye etterspørselen i julesesongen har resultert i at Norwegian også i år har satt opp flere «julefly».

Ekstra juleavganger er nå tilgjengelig fra Oslo til Tromsø, Evenes, Molde, Bergen, Alta, Bodø, Haugesund, Ålesund, Trondheim, Stavanger, Svalbard og Kirkenes.

Selskapet har også satt opp ekstra avganger fra Oslo til Nice, Barcelona, Gran Canaria og Madrid.

Det skriver Norwegian i ei pressemelding.

Norwegian står foran en travel julesesong med flere hundre tusen passasjerer bare i Norge. Selskapet setter inn ekstra ressurser både på flyplassene og ved kundesenteret for å hjelpe de reisende i den mest hektiske reiseperioden rundt jul. Rådet til de reisende er å være tidlig ute på flyplassen og pakke smart for å bidra til en smidigere reise, skriver Norwegian.

Årets juletrafikk er spredt over flere dager, med fredag 22. desember som den travleste reisedagen i Norge. Norwegian har mange reisende mellom norske byer før jul, og i romjula er utenlandstrafikken stor. Det er København, London og Berlin som er de mest populære romjulsdestinasjonene. 

Det er flere fritidsreisende og barnefamilier på tur i jula enn ellers i året, så det er viktig at man beregner ekstra god tid på flyplassen. 22. desember er den store utfartsdagen for de som skal fly hjem til jul, og med flere passasjerer og ofte litt ekstra bagasje, kan tiden i både innsjekk og sikkerhetskontrollen ta noe lengre tid enn vanlig.

Artikkeltags